Personlig Trener

Vår PT Vegard hjelper deg å nå dine treningsmål, uansett nivå eller utgangspunkt.

Ønsker du å komme i bedre form og oppnå en bedre helse? Trening med en personlig trener (PT) er en effektiv måte å nå dine mål på. En PT kan hjelpe deg med å utvikle et treningsopplegg som er tilpasset dine behov og mål, og som sikrer at du trener riktig og trygt.

Vår PT Vegard er en erfaren og dyktig trener med bred erfaring innen styrke- og utholdenhetstrening, samt bevegelighetstrening.Han er utdannet naprapat og konkurrerer innen crossfit, distanseløp og skirenn!

Vegard hjelper deg med:

– Øke muskelmasse og styrke
– Forbedre kondisjonen
– Gjenopprette etter en skade
– Forebygge skader
– Lære nye ferdigheter

Han tilbyr trening for alle nivåer, enten du er nybegynner eller erfaren. Han tilpasser treningsopplegget etter dine individuelle behov og mål, og han er opptatt av at trening skal være både effektivt og morsomt.

Vegard deler sin entusiasme med oss:

Jeg er fylt med engasjement for å tilby personlig trening på Hags Gym. Mitt mål som din PT er at du skal oppleve mestring og lære mest mulig. underveis skal vi ha det moro, samtidig som vi skal utfordre deg.

Priser:

1 time: kr 1050,-
Klippekort på minimum 10 timer: kr 850,- /time. Spar kr 2000,-

Kontakt oss:

For å booke en uforpliktende samtale med Vegard, kan du kontakte oss på e-post eller telefon. Vi ser frem til å høre fra deg!

Vår PT Vegard er en erfaren og dyktig trener med bred erfaring innen styrke- og utholdenhetstrening
Vår PT Vegard er en erfaren og dyktig trener med bred erfaring innen styrke- og utholdenhetstrening