HVORFOR VELGE HAGS GYM?

Vi er et treningssenter for alle, nivå eller mål. Vi tilbyr et bredt utvalg av treningsapparater, gruppetimer og personlig trening.

Vårt mål er å hjelpe våre medlemmer å nå sine treningsmål. Vi tror at trening skal være morsomt og motiverende, og vi jobber for å skape et positiv og støttende atmosfære i vårt treningssenter.

  • Toppmoderne lokale med beste beliggenhet i Lillestrøm inne på Lillestrøm Torv. Lokalet vårt er moderne og luftige, og de er utstyrt med alt du trenger for en god treningsøkt.Vi har air condition, slik at du kan trene komfortabelt uansett vær.
  • Trygt og inkluderende miljø for alle uansett om du er nybegynner eller har trent lenge.
  • Dyktig personale med lang erfaring og kunnskap innen trening og kosthold
  • Det nyeste og mest moderne apparatene fra ledende produsenter, matrix og Casall. 
  • Egen parkeringskjeller inne på Lillestrøm Torv

Treningsenteret er designet av Amin Hag, som selv har lang erfaring innen trening og gym. Gymmet er bygget på hans erfaringer over lang tid, og det er designet for å gi våre medlemmer den beste mulige treningsopplevelse.

Vi håper du vil bli med oss på trening!

Våre innganger utenom Lillestrøm torv sine åpningstider

Hvordan finne frem til Hags Gym utenfor Lillestrøm Torv sine åpningstider.

Vi har 2 innganger som dere kan benytte.

Inngang 1: Parkeringshuset til Lillestrøm Torv. Den finner dere til venstre utenfor hovedinngangen til Lillestrøm Torv. Man tapper da kortet på automaten og porte åpner seg automatisk.

Inngang 2: Trappen ved utgangen av Lillestrøm Torv ved BigBite. Dere går ned trappen og tapper kortet ved døren og kommer direkte inn til parkeringshuset.