Oppdag våre gruppetimer
Fitness Boxing

Se vårt utvalg av gruppetimer og les mer om hva vi har å tilby

FITNESS BOXING

find the right match on our timetable

Fitness Boxing er en time som passer for alle. Denne timen lærer deg teknikker fra boksing og kickboksing. Kombinert med tradisjonelle styrke- & kondisjonsøvelser får du en skikkelig kalori-killer. Timen krever ikke tidligere bokseerfaring og du styrer selv intensiteten underveis i økten. Intervallene styres gjennom musikken og instruktøren hjelper deg gjennom timen. Fitness Boxing er ca 50 min med uttøying i slutten av timen.

BOKSING

find the right match on our timetable

Boksing er en utfordrende og morsom måte å trene på. Du lærer fotarbeid, slag og forsvar i en boksetime på Mudo Gym. I tillegg til at boksing er en kampsport, er det også en super måte å komme i god form på. Her blir du både sterk, rask og utholdende. Du må regne med å svette og kjenne musklene brenne, men de fleste sier at de glemmer at de er på trening under en slik time.

FIT STRENGTH

find the right match on our timetable

FitStrenght er en styrketime tilpasset for alle. I denne timen jobber vi de største muskelgruppene med både kroppsvekt og vekter. I denne timen jobber vi med øvelser som knebøy, markløft, utfall, press og draøvelser som pullups/ringrows mm.